Köszönöm, hogy megnézted a weboldalam, kérlek látogass vissza később!

Vásárlói elégedettség növelése

A vásárlói elégedettség növelése szolgáltatóknál kulcsfontosságú tényező a sikeres üzleti működés és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakítása szempontjából. Az alábbiakban néhány javaslatot találsz arra vonatkozóan, hogy miként lehet javítani a vásárlói elégedettséget a szolgáltatói szektorban.

290 000 Ft

Vásárlói elégedettség növelése

Kategória

Leírás

„Vásárlói elégedettség növelése szolgáltatóknak” című könyvünk az ügyfélkapcsolatok kialakításának és fenntartásának kulcsfontosságú módszereit mutatja be a szolgáltatói szektorban. Az egyre versenyképesebb piaci környezetben, az elégedett ügyfelek megtartása és az új ügyfelek megszerzése elengedhetetlen az üzleti sikerhez.

A könyv bemutatja a legjobb gyakorlatokat, amelyekkel javíthatjuk az ügyfélszolgálat minőségét, a kommunikációt az ügyfelekkel, valamint a termékek és szolgáltatások ár-érték arányát. Olyan konkrét eseteket is bemutatunk, amelyek segítenek abban, hogy a szolgáltatók megértsék az ügyfelek igényeit, és hatékonyan reagáljanak azokra.

A „Vásárlói elégedettség növelése szolgáltatóknak” könyv egy hasznos útmutató minden olyan szolgáltató számára, aki szeretné javítani a vásárlói elégedettséget és hosszú távú ügyfélszerződéseket kötni. Ez a könyv megadja azokat a kulcsfontosságú lépéseket, amelyekkel az ügyfelek magas szintű elégedettséget érezhetnek, és a szolgáltatók az üzleti siker felé vezető utat találhatnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vásárlói elégedettség növelése” értékelése elsőként